Supa crema de mazare uscata

Ingrediente
- Mazare galbena uscata: 300 g
- Ceapa rosie: 1
- Menta: 2 crengute
- Ulei de masline: 1 lingura
- Unt: 50 g pentru untul aromat
- Catel de usturoi: 2 pentru untul aromat
- Ceapa verde: 1 pentru untul aromat
- Patrunjel verde: dupa gust
- Boia: dupa gust
- Praf de chili: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Mazarea se pune la inmuiat cu o noapte inainte, dar se poate si cu doar patru ore inainte de a fi gatita.
Apoi se pune mazarea inmuiata, menta si uleiul intr-un vas, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba o ora, sau pana cand se fierbe mazarea. Din cand in cand se completeaza cu apa fierbinte. Se paseaza mazarea fiarta si se serveste cu felii de untul aromat.
Pentru untul aromat se amesteca ingredientele, se formeaza un baton, invelit in folie, si se pastreaza la frigider.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |