Supa de dovlecei cu rosii

Ingrediente
- Dovlecei: 4
- Ceapa: 2
- Morcovi: 2
- Ardei gras: 1
- Patrunjel radacina: 1
- Cartofi: 2
- Rosii: 4
- Ulei: 50 ml
- Patrunjel verde: 1 legatura
- Delikat: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Felis
Am gasit aceasta reteta in revista Bucataria pt toti si mi-am zis sa o incerc. E delicioasa. Mihai a mancat tot de fiecare data cand i-am dat.
Curatati ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si ardei gras, spalati-le si taiati-le in cubulete.
Caliti toate acestea un ulei 5-6 min intr-o oala, dupa care adaugati 3 litri de apa. Lasati sa fiarba la foc mic 10 min apoi adaugati rosiile, cartofii si dovleceii, toate curatate si taiate in bucati mari.
Lasati supa sa fiarba la foc mic inca 30 min
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |