Supa de mazare

Ingrediente
- Morcovi: in functie de cate portii doriti
- Ceapa: in functie de cate portii doriti
- Ardei: in functie de cate portii doriti
- Mazare: in functie de cate portii doriti
- Patrunjel verde: in functie de cate portii doriti
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumecantitatile difera in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti,aceiasi procedura o folosesc si la supa de conopida sau gulii
Intr-o oala punem ulei si calim prima data morcovi sa dea culoare punem ardeiul adaugam 2-3 lingurite de vegeta
mai lasam putin punem cepa si mazarea.
le mai calim putin punem apa si sare lasam la fiert sa se moaie legumele intre timp facem galuste dintr-un ou cu faina
pe care le rupem cu lingurita in supa mai lasam sa fiarba cam 7-10 min punem piper si verdeata.
Daca preferati puteti folosi galuste din gris sau alte paste in locul celor facute de mine.
Se mai poate inbunatati cu smintina in farfurie cine doreste sau se poate acri dupa preferinta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |