Supa de oua

Ingrediente
- Unt topit sau ulei: 1 lingura
- Faina: 1 lingura
- Oua: 4
- Vegeta: 1 lingurita
- Smantana: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Patrunjel verde: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeReteta postata in forum de MihaelaT
Pun untul la topit, adaug faina, dar n-o prajesc, amestec pana se omogenizeaza(cu focul la mic sau trag oala de pe ochi),
adaug cam 1,5l apa, ceapa, vegeta si las sa fiarba(daca nu sunteti pe faza da in foc).
Dupa ce fierbe cateva clocote pun ouale intregi, dar le dau drumul incet, sa nu se imprastie albusul, 1-2 frunze de dafin(daca nu, patrunjel tocat la final) si le las sa fiarba la foc mic.
La sfarsit adaug piper si sare dupa gust si daca mai trebuie. Se serveste cu smantana.In fiecare farfurie pun 1-2 oua si supa. Daca va place mai "deasa" puteti pune si orez.
Se pot pune si zarzavaturi daca nu folositi vegeta, dar la repezeala eu pun vegeta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |