Supa de rosii cu galuste

Ingrediente
- Rosii: 2 kg - pentru supa
- Ceapa: 1 bucata- pentru supa
- Morcovi: 1 bucata- pentru supa
- Ardei gras: 1 bucata- pentru supa
- Telina: cat este necesar- pentru supa
- Pastarnac: 1 bucata- pentru supa
- Oua: 4 bucati
- Ulei: 4 linguri
- Gris: cat este necesar
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postsursa retetei: Monica-Elizabet
Se spala rosiile se decojesc se pun in blender cu putina apa se mixeaza
Se strecoara de seminte, se pune sucul obtinut la fiert intr-o oala se mai completeaza cu apa daca este prea gros
Se pune, sare, piper si se adauga la fiert o ceapa, 1 morcov 1 ardei gras mic rosu,, 1 cub de telina si 1 pastarnac mic puse si ele in blender sa se paseze
Se adauga putin uei..se fierbe bine
Galustele se iau cu lingurita si se pun in apa care fierbe la foc mic, se acopera partial si din cand in cand se stropesc cu apa rece cand sunt fierte se pun in supa si se mai fierb 2-3 min in zeama de supa de rosii
Se serveste cu patrunjel verde taiat marunt si/sau dupa preferinta cu crutoane din paine
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |