Taleri din aluat cu cartofi si branza

Ingrediente
- Cartofi fierti in coaja: 300 g
- Faina: 360 g
- Sare: 1 lingurita
- Cascaval ras: 100 g
- Unt: 80 g
- Galbenus de ou: 2 bucati
- Marar proaspat, tocat: 2 linguri
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Retete postata in forum de Micul
Cartofii se fierb in coaja, si se racesc.Reci se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu faina, sarea, cascavalul ras tot pe razatoarea mica, mararul tocat si untul din frigider taiat cubulete.Se adauga apoi oul si se omogenizeaza.Se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 1h.
Se intinde apoi foaie cam de 1-1,5 cm, se decupeaza talerii, se ung cu galbenus, se presara cu ce vreti, eu am presarat cascaval, si se coc pana se rumesnesc frumos.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |