Tarator-supa bulgareasca

Ingrediente
- Castraveti: 1 lung
- Iaurt: 2 cani
- Apa: 1/2 cana
- Usturoi pisat: 2 catei
- Nuci macinate: 1
- Marar: cateva fire
- Ulei de masline: 2 linguri
- Sare: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
BulgariaCategorii:
Supe de legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de alison
se amesteca toate foarte bine ,decorati cum doriti(eu am folosit un pic de marar si fulgi de chili),stropiti cu un pic de ulei de masline ,dati la rece si serviti,e excelenta,plina si usoara in acelasi timp,racoritoare si aromata.daca o vreti mai acra puteti recurge la aditia de otet,iar daca o vreti mai consitenta o puteti servi cu crutoane
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |