Tarta cu carnuri si ciuperci

Ingrediente
- Faina: 250-260 g - pentru aluat
- Unt rece: 150 g - pentru aluat
- Sare: dupa gust - pentru aluat
- Apa: 2-3 linguri, in functie de cat cere faina - pentru aluat
- Carne tocata de vita: 300 g- pentru umplutura
- Piept de pui: 1/2 bucata- pentru umplutura
- Bacon: 250 g- pentru umplutura
- Ciuperci: 1 conserva- pentru umplutura
- Ceapa: 1 bucata- pentru umplutura
- Usturoi: 2 catei- pentru umplutura
- Oua: 2 bucati- pentru umplutura
- Smantana: 2 linguri- pentru umplutura
- Cascaval ras: dupa gust- pentru umplutura
- Sare: dupa gust- pentru umplutura
- Piper: dupa gust- pentru umplutura
- Cimbru: dupa gust- pentru umplutura
Specific:
AmericanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
AmericaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Happy
Facem aluatul care nu trebuie framantat foarte mult ci numai atat cat sa fie combinate toate ingredientele. Se inveleste in folie si se da la frigider cel putin 30 min.
Intre timp calim ceapa cu usturoiul
Adaugam carnurile, mirodeniile si la sfarsit ciupercile
Intindem foaia de aluat de aprox. 5 mm si o asezam in tava unsa cu unt
Punem compozitia peste aluat, ouale si bat cu smantana si se pune deasupra tartei. Se mai aranjeaza cu furculita sa alunece printre bucatelele de carnite. Se presara cu cascaval si se baga in cuptorul preincalzit la 200 g Celsius pt aprox. 40 min.
Merge cu cartofi prajiti, salate de orice fel si bineinteles muraturi
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |