Tarta cu sunca, ciuperci si spanac

Ingrediente
- Oua: 1 bucata - pentru aluat
- Smantana: 2 linguri- pentru aluat
- Margarina: 100 g - pentru aluat
- Sare: dupa gust- pentru aluat
- Faina: 200 g - pentru aluat
- Oua: 3 bucati- pentru umplutura
- Ceapa: 1 bucata- pentru umplutura
- Spanac: dupa gust- pentru umplutura
- Sunca presata: 150-200g- pentru umplutura
- Piper: dupa gust- pentru umplutura
Specific:
AmericanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
AmericaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Mary5
Aluatul nu-mi apartine,este reteta Claudiei de la tarta cu sunca.Umplutura e reteta mea.
Se opareste spanacul daca e proaspat,se toaca.
Se taie sunca(sunca presata)cubulete,se rade branza,
Ceapa se taie marunt,si se caleste in putin ulei,se adauga Spanacul,ciupercile taiate marunt si ele.Dupa ce scad bine toate se lasa la racit.
Intre timp batem ouale si se amesteca cu toate+branza rasa si piper.
Se intinde aluatul pe planseta iar apoi se pune pe tava.
Se aseaza marginile bine pe zimturile tavii.
Apoi am pus peste aluat compozitia si am pus-o la cuptorul incalzit la 208c(400F).pentru aprox.30 minute.
Data viitoare incerc cu aluatul copt inainte separat si apoi sa pun compozitia,acum m-am grabit si ramane putin cruda vatra cand pun compozitia o data
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |