Tarta de dovlecei

Ingrediente
- Dovlecei: 700 g
- Oua: 3
- Unt: 30 g
- Lapte: 140 ml
- Faina: 100 g
- Praf de copt: 1
- Sare: dupa gust
- Sofran: cat este nevoie
- Mozzarella: 150 g
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Reteta am luat-o de pe blogul Mayei si mi-a placut tare mult cum arata acolo.
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii subtiri.
Ouale se mixeaza impreuna cu untul moale si sarea. (eu am uitat si am pus untul asa cum l-am scos din frigider si nu s-a mixat ca lumea)
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si laptele. Amestecul obtinut se toarna peste dovlecei
Se toarna amestecul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina . Se rade cascavalul deasupra.
Se coace 35 minute si se serveste calda sau rece. Mie mi se pare mai buna daca e rece.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |