Tarte cu piersici

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 1 pachet
- Crema de vanilie: cat este necesar
- Zahar: cat este necesar
- Fructe: cat este necesar
- Gelatina agar agar: 1 plic
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
Coshuletele le-am facut din aluat de foietaj cumparat, se decongeleaza aluatul se pune in formele de tarta si se dau la cuptor pana se auresc
Crema din crema instant preparata cu apa+zahar
Fructe piersici din compot, taiate feliute si scurse bine de zeama
deasupra gelatina arabeasca agar-agar(care este de post) se prepara conform istructiunilor de pe ambalaj(atentie se fierbe ceva mai mult decat gelatina obisnuita, este din alge marine)
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |