Toba

Ingrediente
- Inima de porc: in functie de cate portii doriti
- Rinichi de porc: in functie de cate portii doriti
- Ureche de porc: in functie de cate portii doriti
- Sorici de porc: in functie de cate portii doriti
- Limba de porc: in functie de cate portii doriti
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Carne de porc grasa: in functie de cate portii doriti
- Delikat: dupa gust
- Usturoi: cat este nevoie
- Stomac/intestin porc: in functie de cate portii doriti
- Dafin: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
90 de minutePortii:
2-6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa\
Toate organele se fierb in apa cu foi de dafin...
se lasa la racit apoi se taie bucati se condimenteaza se amesteca bine...
umplem chisca...ocoasem...o intepam cu un ac si o fierbem 1-2 minute in apa cu foi de dafin...
punem toba pe un platou si deasupra o greutate sa se preseze...
dupa 24 de ore o afumam..
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |