Tocana de gogonele - rosii verzi

Ingrediente
- Gogonele: 6 bucati
- Ceapa: 7 bucati
- Rosii: 6 bucati
- Ardei copti: 2 bucati
- Vinete coapte: 1 bucata
- Bulion: 1 lingura
- Zahar: 1 lingurita
- Delikat: cat este necesar
- Ulei: 50ml
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postMod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
In uleiul incins punem ceapa tocata marunt...
lasam un pic la calit,apoi adaugam gogonelele taiate marunt...
fierbem pana se inmoaie ceapa si gogonelele(daca e cazul mai picuram un pic de apa)
adaugam rosiile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade...
la sfarsit punem vanata si ardeii copti(curatate si tocate)
bulionul,zaharul si delicatul...
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |