Tocanita de cartofi

Ingrediente
- Ceapa: 1/2
- Ardei gras: 1/2
- Morcovi: 1
- Rosii: 1
- Cartofi: 7-8
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Usturoi: 2 catei
- Patrunjel: 1 legatura
- Suc de rosii: 1/2 ceasca
- Ulei: cat este nevoie
Se taie ceapa marunt si se pune putin la calit in ulei, se taia marunt si ardeiul gras si se adauga peste ceapa,
Se decojeste rosia si se taie bucatele mici, apoi morcovul il curatam si-l taiem rondele
cartofii curatati de coaja ii taiem cuburi mari calim totul 3-4 min apoi adaugam apa cat sa acopere cartofii si fierbem la foc mic-potrivit sa nu se sfarame.
cand sunt aproape fierti(ii inceram cu furculita) adaugam sarea, piperul , sucul de rosii lasam sa mai dea in cateva clocote,
Zdrobim usturoiul si-l punem si pe el peste tocanita, oprim focul si presaram deasupra sau punem langa o "tufa" mica de patrunjel verde
tosursa retetei: Monica-Elizabet
Se poate servi fie cu salata verde sau alaturi de muraturi
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |