Tocanita de cartofi noi

Ingrediente
- Piept de pui: 3 jumatati
- Cartofi: 1 1/2 kg
- Ceapa: 2
- Morcovi: 1
- Ardei gras rosu: 1
- Telina tulpina: 2
- Rosii: 3
- Marar: 1 legatura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu cartofiReteta postata in forum de Mary5
Pieptul de pui dezosat si fara piele l-am taiat bucati mai mari si l-am prajit foarte putin in ulei.
Intre timp am taiat morcovul rondele mai groase,cartofii in 2 sau 4,am tocat ceapa,ardeiul,cuburi,telina la fel,cuburi.
Peste carne am pus ceapa,morcovii,ardeii si telina iar apoi cartofii.Le-am lasat 5 minute impreuna la calit dupa care am adaugat putina sare,boiaua si putina apa calda.
dupa ce au fiert pe jumatate am taiat rosiile cubulete si le-am pus si pe ele.
Am dat focul mic si am lasat sa fiarba bine rosiile si restul legumelor si carnea.
am potrivit de sare am adaugat putin piper si cand am oprit din fiert am pus mararul tocat.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |