Tochitura dobrogeana

Ingrediente
- Carne de porc: 1 kg
- Ulei: 50 ml
- Dafin: 2 foi
- Piper boabe: 10 – 15
- Vin rosu: 1 pahar
- Apa: 2 cani
- Pasta de rosii: 3 linguri
- Usturoi: 1 capatana
- Sare: dupa gust
- Boia de ardei: dupa gust
- Piper macinat: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de Felis
Am vazut aceasta reteta la Craita si mi-a placut foarte mult. Am respectat reteta intocmai.
1. Se taie carne cubulete.
2. Se pune uleiul in tigaie si se incinge. Cand este fierbinte se adauga carnea cubulete. Se lasa pana se albeste, iar apoi se adauga cele doua cani de apa, foile de dafin si piperul boabe.
3. Se fierbe totul la foc mic timp de 30 minute. Apoi se adauga vinul, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat feliute subtiri.
4. Se potriveste de sare, piper, boia si cimbru. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |