Tort Bienenstich cu frisca

Ingrediente
- Drojdie: 1/2 cub - blat
- Zahar: 100 g- blat
- Zahar vanilat : 100 g- blat
- Lapte: 150 ml- blat
- Unt: 80 g- blat
- Faina: 300 g - blat
- Fulgi de migdale: 200 g - crusta de migdale
- Unt: 100 g- crusta de migdale
- Lapte: 2 linguri - crusta de migdale
- Zahar: 2 linguri - crusta de migdale
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Claudia74
se pune la foc mic pana se formeaza un sos care apoi se adauga peste aluatul crescut si
se da la cuptor la 180 grade aprox.35 de min,
cand s-a racit se umple cu 500 ml.frisca batuta cu intaritor,zahar pudra si 4 foi de gelatina desfacute in putina apa calduta,
dupa care se lasa la frigider aprox.1 ora
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |