Tort cu frisca si dulceata de visine

Ingrediente
- Oua: 10 bucati - blat
- Zahar: 10 linguri- blat
- Faina: 10 linguri- blat
- Dulceata de visine: 1 borcan - crema
- Frisca lichida: 1 l - crema
- Apa: 2 cani - sirop
- Zahar: 10 linguri- sirop
- Rom: dupa gust- sirop
- Colorant: pentru decor
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.
Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.
Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.
Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.
Se taie blatul in 3.
Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.
Se tapeteaza tortul cu frisca si se decoreaza dupa gust!
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |