Tort cu fructe

Ingrediente
- Oua: 5 bucati - blat
- Apa: 5 linguri- blat
- Zahar: 5 linguri- blat
- Faina: 10 linguri- blat
- Praf de copt: 1 plic- blat
- Budinca de vanilie: 6 bucati - crema
- Lapte: 2 l- crema
- Zahar: 25 linguri- crema
- Margarina: 1 pachet- crema
- Frisca lichida: 500 ml- crema
- Tort jelee alb: 2 plicuri - crema
- Mere: 1 bucata - decor
- Pere: 1 bucata- decor
- Portocale: 1 bucata- decor
- Kiwi: 2 bucati- decor
- Capsune: dupa gust- decor
Reteta postata in forum de cretu-veronica22
Acest tort l-am facut de ziua fiului meu George care sambata a implinit 26 de ani.
Batem albusurile cu apa foarte bine.Adaugam zaharul si continuam sa batem
Adugam apoi si galbenusurile.
Renuntam la tel si amestecam cu o lingura faina foarte usor si lingura dupa lingura adaugata in compozitie.Sa nu uitam de praful de copt.
Punem compozitia astfel obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.
Coacem la foc mic 20min
Pentru am vrut un tort mare am facut 3 asfel de balturi.
Crema:
Budincile preparate dupa indicatiile de pe plic,amestecate dupa ce s-au racit cu margarina frecata spuma.
Blaturile insiropate cu sirop aroamtizat cu easenta de rom.
Am batut frisca tinuta in prealabil la rece
Am umplut tortul cu crema obtinuta si apoi la-m imbracat in frisca.
Am decorat cu fructe si apoi am turnat deasupra gelatina preparata dupa indicatii
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |