Tort cu mousse de ciocolata si pere

Ingrediente
- Oua: 3 bucati - blat
- Zahar: 3 linguri - blat
- Faina: 3 linguri - blat
- Praf de copt: 1/2 plic - blat
- Zahar vanilat : cat este necesar - blat
- Frisca lichida: 600 ml - crema
- Ciocolata topita: 200 g - crema
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Claudia74
peste blat se pune o conserva de pere taiate,
cu zeama se insiropeaza blatul putin,apoi se pune mousseul de frisca cu ciocolata si se orneaza
Crema:600 ml.frisca lichida se pune la fiert,se toarna 200 gr.ciocolata topita inauntru,apoi se da la rece
peste catev ore se bate bine cu mixerul cu 3 plicuri de intaritor ptr frisca.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |