Tort Diplomat cu ananas Mos Craciun

Ingrediente
- Gelatina: 20g
- Oua: 5 bucati
- Ananas: 1 conserva
- Lapte: 700 ml
- Budinca de vanilie: 2 bucati
- Zahar: 200g
- Frisca: 300g
- Pasta marshmallow: pt ornat
- Oua: 4 bucati - blat
- Zahar: cat este necesar- blat
- Faina: cat este necesar- blat
- Amidon: cat este necesar- blat
- Praf de copt: 2 lingurite- blat
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de doly
Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .
Batem frisca si albusurile spuma.Cand s-a racit budinca se amesteca frisca si albusul batut spuma.
Se amesteca ouale cu zaharul pana devina ca o spuma.separat intr-un castronel se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Totul se pune peste ouale batute cu zahar si se amesteca bine.Se coace la 175 grade cca 40 min.
Blat2 tot din 4 oua doar ca am pus intr-o tava mai mica si mai inalta
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |