Tort Diplomat cu blat de cacao

Ingrediente
- Oua: 5 bucati - blat
- Zahar: 5 linguri- blat
- Faina: 5 linguri- blat
- Ulei: 5 linguri- blat
- Praf de copt: 1 plic- blat
- Oua: 5 bucati - crema
- Zahar: 300g- crema
- Lapte: 500ml- crema
- Zahar vanilat : dupa gust- crema
- Rom: dupa gust- crema
- Smantana: 1kg- crema
- Gelatina: 3 plicuri- crema
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Oana
Intr-o cratita am pus galbenusurile cu zaharul si laptele cald, (daca e rece se fac galbenusurile buburuze, am patit odata asa) si le-am pus pe foc, amestecand continuu, am pus si 2 linguri de faina sa grabesc ingrosarea.
Cand s-a ingrosat, am dat de pe foc si am lasat-o sa se raceasca.Cand crema era calduta spre rece, am pus gelatina, asa cum scrie pe plic(la 3 plicuri am pus jumatate cana de apa), cel mai bine e pe baie de abur, si am amestecat bine, am adaugat albusurile spuma si frisca(800g, restul pt ornat).
Am dat crema la frigider 30', dupa care a inceput asamblarea. L-am lasat la frigider de pe o zi pe alta.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |