Tort Diplomat cu piscoturi

Reteta postata in forum de Criss
Gelatina se pune intr-o cescuta cu zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute.
Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, faina, vanilia, coaja rasa de lamaie si laptele. Se pune crema la fiert si se amesteca in continuu, pana se ingroasa crema si are consistenta unei smantani.
Cand crema e fiarta, se adauga gelatina, apoi albusurile batute spuma , se amesteca si se pune in frigider. Se amesteca din cand in cand sa nu se ingroase de tot , doar sa se raceasca.
Intre timp pregatim o cratita in care vom asambla tortul. Se acopera cratita cu folie alimentara. Pe fundul cratitei se aseaza fructe. De aceasta data am pus doar piersici din compot.
Piscoturile se trec prin zeama de compot. Nu trebuie tinute deloc in zeama de compot pentru ca se inmoaie foarte repede.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |