Tort Fluturas

Ingrediente
- Oua: 6 bucati - blat
- Zahar: 8 linguri - blat
- Apa: 2 linguri - blat
- Ulei: 2 linguri- blat
- Faina: 6 linguri - blat
- Cacao: 3 linguri - blat
- Praf de copt: 1 plic- blat
- Frisca: 400 ml - Crema
- Finetti: 3 linguri- Crema
- Dulceata de visine: 1/2 borcan-Pentru uns blatul
- Visine: 500 g
- Suc de visine: cat este necesar - sirop
- Zahar: cat este necesar - sirop
- Apa: cat este necesar - sirop
- Visinata: cat este necesar - sirop
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Cris
Blatul se taie in doua, se insiropeaza, se unge cu gemul de visine, se pune crema, aproximativ 2/3 parte din crema, se pun din loc in loc visinele scurse, se acopera cu cel de-al doile blat insiropat si uns cu crema.
Se taie in doua si se transfera pe un platou, dandu-ise forma unui fluture, se acopera cu frisca si se orneaza dupa imaginatie. Eu am ornat cu niste aveline din frisca, cu visine si figurine din ciocolata topita.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |