Tort invelit in ciocolata

Ingrediente
- Oua: 8 bucati - blat 1
- Zahar: 8 linguri- blat 1
- Faina: 8 linguri- blat 1
- Coaja de portocala: dupa gust- blat 1
- Oua: 8 bucati - blat 2
- Zahar: 8 linguri- blat 2
- Faina: 6 linguri- blat 2
- Cacao: 2 linguri- blat 2
- Coaja de portocala: dupa gust- blat 2
- Unt: 2 pachete -Crema
- Oua: 4 bucati -Crema
- Zahar pudra: 2 cesti -Crema
- Cacao: 2 linguri -Crema
- Zahar: 200g-Sirop
- Apa: 100ml-Sirop
- Esenta de rom: 2 bucati-Sirop
- Ciocolata menaj: 300-400g - Glazura
- Ulei: 30 ml - Glazura
- Lapte: 50 ml - Glazura
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Se coc 2 blaturi unul cu cacao si celalalt fara...
Albusurile se bat spuma(bine)+zaharul+galbenusul+faina....in cazul blatului2 +cacao
Dupa coacere se taie blatul in 2 sau 3 parti...
se aseaza blat alb+se insiropeaza+crema+blat negru+se insiropeaza+crema...
si tot asa pana terminam tortul de montat...
Crema
Untul la temperatura camerei se amesteca,dupa care se adauga zaharul pudra,galbenusul si se mixeaza pana nu se mai simte zaharul...adaugam cacao si albusurile batute spuma...
Ciocolata se pune pe baie de abur la topit...cand sa topit se adauga uleiul si laptele
se amesteca si se glazureaza tortul...
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |