Tort Mica Sirena

sursa retetei: Monica-Elizabet
Se bat albusurile spuma cu zaharul acesta din urma adaugandu-se cate putin
Galbenusurile se mixeaza adaugand putin cate putin ulei si apoi zaharul vanilat
faina se amesteca cu praful de copt
Se pune in spuma de albusuri alternativ cate o lingura din crema de galbenusuri si o lingura de faina(amestecata cu praf de copt)pana se termina ambele
Se tapeteaza o forma dreapta si se introduce blatul in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de min
Se lasa sa se raceasca apoi se decupeaza sirena pe lungimea blatului, se taie in 2-3 pe orizontala si se umple cu crema de vanilie sau frisca batuta(300 ml frisca) bucatele de fructe taiate marunt
Se imbraca tortul in frisca se taie Kiwi feliute si se decoreaza coada sirenei, parul din papaya taiata feliute mici subtiri, sutien din capsuni si e alte fructe mai doriti
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |