Tort Mickey Mouse

Se bat albusurile spuma cu zaharul
Galbenusurile se bat spuma cu uleiul adaugat cate putin apoi se pune praful de copt si se mai amesteca putin
Se incorporeaza crema de galbenusuri in spuma de albusuri alternativ punem cate o lingura de faina, apoi adaugam cacao
Se tapeteaza o forma rotunda de tort, 2 forme de tarta(briose) si o forma dreptunghiulara mica
Se pune copozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 de min(atentie formele mici se vor coace mai repede)
Toate blaturile se taie in 2 sau in 3 dupa preferinta se insiropeaza apoi se umplu cu crema de ciocolata ganache din
2 bucati iocolata amaruie si 400 ml frisca lichida
Se rup ciocolatele bucatele mici si se pun la topit in frisca lichida pe foc f mic sau in cuptorul cu microunda pana se topeste de tot ciocolata se amesteca mereu
Se lasa la frigider pana a doua zi cand se mixeaza crema apoi se umple tortul cu ea
Pentru a deocora tortul avem nevoie de frisca si glazura de ciocolata(sau crema de ciocolata nutella)
batem frisca si o impartim in 3 castronele(sau mai multe) in unul punem mai multa frisa iar in 2 si 3 mai putin, in primul adaugam fff putina cacao cat sa se coloreze (culoarea pielii pentru a desena fata) in 2 adaugam colorant rosu iar in 3 colorant albastru(si depinde ce culori mai folosim) pentru limba, papion, etc...si ne apucam de desenat
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |