Tort Tiramisu

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pina se obtine o spuma alba
Se adauga in aceasta compozitie cite o lingura de mascarpone apoi la final se adauga albusurile batute spuma
Se lasa putin la frigider
in aceasta crema de pot adauga 200 ml frisca lichida batuta spuma
In cafeaua racita se pune romul(daca tortul este pentru o petrecere de pitici cafeaua poate fi inlocuita cu ciocolata si se renunta la rom)
Piscoturile se inmoaie rapid pe ambele parti prin cafea si se aseaza in tava in care dorim sa "montam" tortul tiramisu...de obicei se foloseste o tava dreptunghiulara.
Deci aseazam un rand de piscoturi inmuiate apoi un strat de crema, din nou piscoturi si la sfirsit crema.
Se pune cacao intr-o sita (strecuratoare) si se presara peste prajitura
Se lasa la rece pentru cateva ore
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |