Tort Tiramisu

Ingrediente
- Piscoturi: 1 pachet
- Mascarpone: 250 g
- Cremme patisserie: 500 ml
- Galbenus de ou: 6 bucati
- Zahar: 150 g
- Esenta de rom: 2 sticlute
- Amaretto: cat este necesar
- Cafea tare: 300 ml
- Cacao: pentru pudrat
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pe baie de aburi pana se topeste zaharul.
Se lasa sa se raceasca in frigider. Mascarpone se bate cu mixerul si se adauga crema de galbenusuri.
Separat se bate frisca, apoi se adauga crema cu mascarpone.
Piscoturile se trec prin cafea, apoi se aseaza intr-o tava suficient de inalta.
Peste primul strat de piscoturi se pune jumatate din crema.
Urmeaza un nou strat de piscoturi, apoi restul de crema.
Crema se niveleaza, apoi cu furculita se fac valuri in zig-zag. Se pudreaza pe toata suprafata, cu cacao.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |