Tort Ursulet

Am batut albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul adaugat cate o lingura
galbenusurile cu uleiul
am adaugat in galbenushuri praful de copt si zeama de lamaie
am amestecat galbenusurile in albusuri cate o lingura si apoi am adaugat faina putin cate putin
am pus la copt in cele doua forme pana s-au aurit
Crema am preparat-o din
o ciocolata cu lapte Milka 160 gr
un borcanel de nutela de 180 gr
150 gr unt
untul la temperatura camerei l-am batut spuma, am adaugat ciocolata milka putin topita in microunde si apoi nutela...a iesit o crema delicioasa
am insiropat blaturile cu suc de portocale proaspat in care am pus o lingurita de miere
si le-am umplut cu crema mentionata mai sus
am facut o glazura din
100 gr ciocolata cu lapte, 2 linguri de smantana dulce si 25 de gr unt
le-am topit si le-am pus deasupra, apoi am lipit forma ursulet deasupra glazurii
Apoi dupa un model de pe net am "imbracat" ursul
am batut 2 cutii de frisca, deci in total 400 ml
o mare parte din ea am lasat-o alba, intr-un castronel am pus frisca+putina cacao si in alt castronel am pus frisca +multa cacao
cu restul de frisca am imbracat marinile tortului
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |