Torta cu spanac si dovlecei

Ingrediente
- Dovlecei: 2 bucati
- Spanac: 200 g
- Oua: 2 bucati
- Prosciutto: dupa gust
- Ricotta: 250 g
- Aluat de foietaj: 2 bucati
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Dam dovlecei pe razatoare si ii punem la calit cu o lingura de ulei de masline si ii tinem pe foc cat sa dea doua trei clocote nu mai mult.
Zbatem ouale bine si tornam apoi spanacul maruntit,dovlecei,prosciutto si branza(eu pe asta am taiat-o cubulete)
Eu sare nu am pus deloc pt ca avea destula sare si gorgonzila si salamul.
Le amestecam bine cu mixerul si le turnam peste foaia de aluat pregatita in prealabil.
Tinem la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |