Torta Pasqualina

Ingrediente
- Spanac fiert si tocat: 500 g
- Ceapa: 2 bucati
- Branza ricotta: 500 g
- Smantana: 100 ml
- Parmezan ras: 75 g
- Oua: 5 bucati
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
- Oregano: dupa gust
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
Daca stiam ce succes o sa aiba, incercam mult mai repede tarta asta. Cu siguranta o trec la favorite si o voi face des. Ne-a placut foarte, foarte tare. Eu am facut alt aluat decat cel din revista, pentru ca stiam ca aluatul de la placinta cu carne ne place.
Reteta din " delicii de paste ", iar aluatul de la placinta cu carne de aici.
Pentru aluat se procedeaza ca la placinta cu carne. Pentru umplutura se fierbe si toca spanacul, se amesteca cu celelalte ingrediente si se pune peste jumatate din aluatul, intins foaie si pus in tava de tarta Se fac 5 adancituri in spanac si se sparge cate un ou in fiecare gaura. Se acopera cu cele 75 g parmezan ras apoi se pune cealalta foaie de aluat, se unge cu galbenus si se baga la cuptor.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |