Trigoane cu carne

Ingrediente
- Foi de placinta: 10 bucati
- Ceapa verde: 1 legatura
- Carne tocata de vitel: 500 g
- Patrunjel: 1 legatura
- Rozmarin: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Salvie : dupa gust
- Frunze de menta: dupa gust
- Ardei iute: dupa gust
- Unt topit: pentru uns foile de placinta
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
Reteta din formula as.
Se pune ceapa in putin ulei, la calit, se caleste la foc mic.Cand s-a inmuiat ceapa se adauga carnea, se face focul mai mare, si se lasa pana-si schimba carnea culoarea.Se adauga 50 ml vin si 50 ml apa, condimentele si se lasa pana scade tot lichidul.Se adauga patrunjelul taiat, si ardeiul iute taiat marunt ( eu l-am ras pe razatoarea mica ).
Foile de placinta se pun una peste alta, dar se ung intre ele cu unt.Se taie patrate, se pune umplutura, se pliaza ( eu am uns marginile cu apa, sa le pot lipi mai usor ), se pun in tava pe hartie de copt se ung din nou cu unt topit, se presara cascaval si se baga la cuptor.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |