Turnulete cu ciocolata si nuca de cocos

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Nela
Blat padispan normal care se coace in tava dreptunghiulara .
Blatul se decupeaza cu o forma rotunda.Turnulete se formeaza din doua blaturi decupate(rondele).
Se topeste ciococolata cu untul pe abur ,se lasa la rece o ora .
Dupa o ora o frecam cu mixerul pana se alifiaza ,se pune esenta de rom .Se imparte in doua crema ,intr-una se pune nuca de cocos.
Se insiropeaza blaturile si se unesc cu crema cu nuca de cocos.
Cu cealalta crema o dam de jur imprejur si o tavalim prin nuca de cocos.Deasupra se pune o lingura de ciocolata topita
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |