Varza rosie si conopida murate

Ingrediente
- Varza rosie: 1 bucata
- Conopida: 1 bucata
- Apa: cat este necesar
- Sare: cat este necesar
- Otet: cat este necesar
- Cimbru uscat: dupa gust
- Marar uscat: cat este necesar
- Usturoi: dupa gust
- Boabe de piper: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
sursa retetei: Happy bucataria noastra
Conopida se spala si se rupe bucatele
varza se toaca(cat doriti de mare) ocolind cotorul
Se aseaza in borcane in straturi alternative
deasupra am pus boabe de piper, cativa catei de usuturoi in fiecare borcanel si bete de cimbru uscat
Am pregatit "saramura" 1 lingura de sare grunjoasa la 1 litru de apa+1 lingura de otet(pentru cantitatile de mai sus intra aproximativ 2 l de saramura)
Se lasa capacul neinchis de tot si 2-3 zile se vantura, sau saramura se pune fiarta si racita si atu nci se inchide bine capacul de la inceput si se pun borcanele la loc racoros
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |