Vinete cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente
- Vinete: in functie de cate portii doriti
- Sos de rosii: in functie de cate portii doriti
- Usturoi: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Chimen: dupa gust
- Scortisoara: dupa gust
- Vin alb: 1/2 de ceasca
Mod de Preparare
Se aleg 4 vinete potrivit de mari se spala /sterg si se taie in doua, se curata de coaja pe partea care a fost in exterior lasand totusi putina coaja pe marginea feliilor de vinete
se sareaza se lasa putin la scurs apoi se prajesc in ulei incins
Se lasa putin sa se rumenasca pe ambele parti si apoi se scurg de ulei si se pun intr-o tava care merge la cuptor
Se pune deasupra sosul de rosii si usturoi
sos de rosii 100 ml amestecat
cu 1/2 ceasca cu vin
putina scortishoara, piper, chimen si
cativa catei de usturoi zdrobiti
Si se mai pune la cuptorul preincalzit si se lasa timp de 15 min la foc potrivit
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |