Visine conservate pentru iarna

Am facut dupa reteta socrelei dar am impresia ca este aceeasi cu cea a alynusei numai ca-s un pic micsorate cantitatile
3 kg de visine cantarite intregi(cu tot cu samburi) se spala se scot coditele si se scurg bine de apa
Se scot samburii si se pun visinile intr-un vas incapator
Se pune zaharul peste ele
Aspirina se piseaza si se face "praf" apoi se pune si ea peste visinile cu zahar
Se amesteca usor cu o lingura de lemn (se repeta operatiunea "amestecatului" de cateva ori) apoi se lasa cateva ore sau chiar peste noapte( eu le-am lasat peste noapte)
Se pun apoi in borcane din sticla, se toarna zeama deasupra se inchid fff bine borcanele si se tin la loc racoros
Se pastreaza super si merg f bine pentru prajituri
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |