Vittello tonnato-Friptura de vitel cu sos de ton

Ingrediente
- Ton in suc propriu: 180 g
- Ceapa: 1
- Usturoi: 2 catei
- Anchoa: 3
- Galbenus de ou: 2
- Capere: 3 linguri
- Zeama de lamaie: 1 lingurita
- Otet: 2 linguri
- Vin alb: 50 ml
- Supa de legume: 100 ml
- Ulei de masline: 100 ml
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Friptura de vitel: cat este nevoie
- Ceapa rondele: pentru ornat
Mod de Preparare
Vittello tonnato-Friptura de vitel cu sos de ton
Reteta postata in forum de Micul
Toate astea se baga in robotel si se mixeaza, pana rezulta un sosulet foarte, foarte bun.Se tine la frigider pana in momentul servirii, intrucat are galbenus crud.Noi am servit cu pireu de cartofi, friptura era calda, iar peste ea am turnat sosul rece
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |