Waraga Malfouf - sarmalute arabesti

Ingrediente
- Varza alba: 1 bucata
- Orez: 1-2 pahare
- Sare: dupa gust
- Condimente: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Usturoi: dupa gust
- Lamai: dupa gust
Specific:
ArabescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
LibanCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
sursa retetei: dodo desprecopii
O varza alba dulce se opareste in apa cu sare si se desfac frunzele, care apoi se taie in doua (sau patru, depinde cit de mare e frunza) pe linga nervura, care se scoate
Se spala bine orezul, se adauga sarea, condimentele, un pic de ulei, patrunjel tocat fin si usturoi pisat(optional)
Se ruleaza sarmalele subtirele, cam ca un trabuc de groase si se pun la fiert la foc mic cam 1/2ora.
La fiert se adauga apa proportional cu cantitatea de orez 2 apa/1 orez, impreuna cu inca 1/2 lamiie-zeama
Mod de Servire
Se servesc impreuna cu smintina, iaurt
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |