Zama de cartofi cu tarhon si smantana

Ingrediente
- Ciolan afumat: 1 bucata
- Cartofi: cativa
- Ceapa: 1
- Smantana: dupa gust
- Galbenus de ou: 2
- Tarhon in otet: dupa gust
- Sare: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Supe de legumeReteta postata in forum de MihaelaT
Am tinut ciolanul in apa ca abia sambata a fost scos de la fum si am schimbat apa de cateva ori.
Pentru ca era si cam sarat l-am fiert cateva clocote dupa care am schimbat apa, apoi l-am fiert bine, bine, cu o ceapa intreaga care am scos-o la final.
Cand era aproape gata, am dat carnea jos de pe os, am pus si cartofii taiati cubulete si am fiert pana au inceput sa se zdrobeasca.
Am frecat galbenusurile cu aproape o cutie mare de smantana, intr-un vas mai adanc, am pus trei polonice de zama, am amestecat si am turnat in oala.
Am mai dat un clocot, am oprit si am adaugat tarhonul.
Zama asta noi o mancam cu ceapa rosie
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |