Termeni și condiții

Acceptarea termenilor: 

Serviciile pe care Retete in Imagini vi le pune la dispozitie fac obiectul urmatorilor termeni si conditii de folosire. Reteta in Imagini isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acesti termeni, fara ca dvs. sa fiti notificat in prealabil. 

Descrierea serviciilor

Retete in Imagini pune la dispozitia utilizatorilor un numar de servicii si informatii. Intelegeti si sunteti de acord ca acestea pot include spoturi publicitare si ca aceste spoturi publicitare sunt necesare Retete in Imagini pentru a va putea pune la dispozitie "Serviciile". De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca "Serviciile" pot include anumite comunicate de la Retete in Imagini, precum anunturi legate de "Servicii", mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Orice noi schimbari care vor imbunatati sau care vor creste "Serviciile" incluzand lansarea de noi proprietati fac subiectul Termenilor si conditiilor de folosire ai "Serviciilor". Intelegeti si acceptati faptul ca serviciile va sunt oferite "asa cum sunt" si ca Retete in Imagini nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierea, stergerea, nelivrarea lor sau pastrarea setarilor personalizate ale utilizatorilor. Dvs. sunteti responsabil de obtinerea accesului la "Servicii" si intelegeti ca acest acces poate implica alte taxe, inclusiv acele taxe asociate cu afisarea publicitatii. In plus, este responsabilitatea dvs. sa obtineti toate echipamentele necesare pentru a avea acces la "Servicii". 

Obligatii la inregistrare

Sunteti de acord si va obligati sa : (a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in forumularul de inregistrare si (b) sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a pastra acuratetea si exacitatea acestora. In cazul in care veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Retete in Imagini are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a website-ului Retete in Imagini. Retete in Imagini - Politica de confidentialitate

Datele de inregistrare si alte informatii despre dumneavoastra fac subiectul Politicii de confidentialitate. Intelegeti ca prin folosirea "Serviciilor" acceptati colectarea si folosirea (asa cum este specificat in Politica de confidentialitate) acestor informatii, acest lucru incluzand si pastrarea si procesarea acestora de catre Retete in Imagini. 

Comportamentul membrilor

 

Intelegeti ca dumneavoastra sunteti responsabil pentru toate informatiile, datele, textele, fotografiile, videoclipurile, mesajele sau orice alte materiale cu titlul de "Continut" pe care le postati prin intermediul site-ului, iar Retete in Imagini nu garanteaza acuratetea, integritatea sau calitatea unui astfel de continut. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca prin intermediul site-ului puteti fi expus la un continut ofensator sau indecent. Retete in Imagini nu este responsabil in nici un fel de orice tip de "Continut", inclusiv erorile sau omisiunile din "Continut" sau de pierderile sau vatamarile de orice fel care rezulta din folosirea unei parti sau a intregului "Continut " postat, transmis sau facut public prin intermediul "Serviciilor". 

Sunteti de acord sa nu folositi "Serviciile" pentru:


a) a incarca, transmite, posta sau face public orice "Continut" care nu este conform cu legea, sau care este amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, licentios, care invadeaza intimitatea altor persoane, rasist etc.; 
b) a afecta minorii in orice fel; 
c) a imprumuta personalitatea altcuiva, inclusiv, dar nu limitat la, administratorii forumului, editorilor, sau gazdelor. 
d) a manipula identificatorii pentru a deghiza originea oricarui "Continut" transmis prin intermediul "Serviciilor", postat, incarcat, transmis sau facut public daca sub incidenta unui contract de confidentialitate nu aveti dreptul sa-l faceti public (ex. informatii din interior, informatii confidentiale aflate sub incidenta relatiei angajat-angajator, sau acorduri de confidentialitate); 
e) a incarca, posta sau face publice materiale publicitare nesolicitate sau neautorizate, exceptie facandu-se doar in cadrul zonelor special create pentru acestea; 
f) a afecta "Serviciile", serverele sau retelele conectate la "Servicii", sau a nu respecta procedurile, politicile sau regulamentele retelelor conectate la "Servicii"; 
g) a incalca in mod intentionat sau nu, orice lege aplicabila local, national, sau international; 
h) a posta, incarca sau face public orice material care contine virusi sau orice alt cod, fisiere sau programe cu scopul de a intrerupe, distruge sau limita functionalitatile oricarui calculator (hardware sau de software) sau echipamentelor de telecomunicatii; 
g) a colecta sau pastra date personale ale altor persoane care au avut un comportament ce contravine regulilor care fac obiectul paragrafului de mai sus, literele a - g; 

Retete in Imagini are dreptul sa stearga orice tip de "Continut" care violeaza termenii si conditiile de folosire, sau care au un caracter licentios. Intelegeti si sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile ce reies din folosirea "Continutului" aici fiind incluse si acuratetea, utilitatea si gradul de completare al "Continutului". Astfel, intelegeti ca va puteti sau nu baza pe orice tip de "Continut" creat de catre Retete in Imagini si postat in site. 

Intelegeti si sunteti de acord ca Retete in Imagini sa acceseze si sa comunice datele contului dumneavoastra daca acest lucru este cerut pe cale legala, sau cu convingerea ca acest acces este necesar pentru: (a) a se conforma unei proceduri legale, (b) impune termenii si conditiile de utilizare a retelei de website-uri, (c) pentru a raspunde la sesizari referitoare la continut care violeaza drepturile tertilor, (d) pentru a raspunde cererilor dumneavoastra legate de servici clienti sau (e) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau securitatea Retete in Imagini, a utilizatorilor si publicului sau. 

Intelegeti ca procedura tehnica de transmitere a "Serviciilor" inclusiv a "Continutului" dumneavoastra poate implica: (a) transmiterea prin mai multe retele, si (b) schimbari pentru a se conforma la cererile de natura tehnica sau de conectare la aceste retele. 

Intelegeti ca "Serviciile" si software-ul din care sunt compuse "Serviciile" pot include componente de securitate care permit protejarea anumitor materiale digitale, si ca folosirea acelor materiale este reglementata conform regulilor impuse de Retete in Imagini sau/si de editorii de continut. Nu incercati sa evitati oricare dintre regulile de utilizare ale "Serviciilor". Orice reproducere, publicare, distribuire pentru publicul larg, expunere neautorizata a materialelor puse la dispozitie prin intermediul "Serviciilor" este strict interzisa. 

Prevederi speciale pentru utilizarea internationala

Prin recunosterea naturii globale a internetului, sunteti de acord sa respectati toate legile locale referitoare la comportament si continut acceptabil si anume sunteti de acord sa respectati toate legile legate de transmiterea de date tehnice exportate din Romania sau din tara de resedinta. 

Continut pus la dispozitia Retete in Imagini pentru a fi publicat

Retete in Imagini nu are pretentia de a deveni proprietar al drepturilor de autor pentru continutul pe care il postati sau il faceti public pe site-ul sau, totusi, pentru acest continut acordati Retete in Imagini gratuit drepturi de licenta referitoare la : 
- continutul in format text pe care il puneti la dispozitia Retete in Imagini spre publicare sau pe care le publicati dumneavoastra, astfel acordati Retete in Imagini drepturi de licenta referitoare la utilizarea, distributia, reproducerea, modificarea, adaptarea, afisarea publica a acestui continut. Acesta licenta este valabila doar pe perioada in care alegeti sa postati astfel de continut pentru a fi inclusi in "Servicii" si se va incheia in momentul in care Retete in Imagini sterge acest continut din website-urile sale; 
- fotografiile, graficele, filmele pe care le puneti la dispozitia Retete in Imagini spre publicare sau pe care le publicati dumneavoastra, astfel acordati Retete in Imagini drepturi de licenta referitoare la utilizarea, distributia, reproducerea, modificarea, adaptarea, afisarea publica a acestui tip de continut. Acesta licenta este valabila doar pe perioada in care alegeti sa postati astfel de continut pentru a fi inclus in "Servicii" si se va incheia in momentul in care Retete in Imagini sterge acest continut din website-urile sale; 

Atat pentru tipurile de continut precizate mai sus cat si pentru orice alt tip de continut publicat de dumneavoastra pe site sau pus la dispozitia Retete in Imagini pentru a fi publicat, acordati Retete in Imagini dreptul de a le folosi, distribui, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce si de a integra astfel de continut in alte lucrari sau in alt format sau mediu cunoscut sau care va fi dezvoltat mai tarziu. 


Vanzarea sau copierea datelor, continutului.

Intelegeti si sunteti de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti sau folositi in scopuri comerciale orice informatie sau continut apartinand Retete in Imagini. 

Despagubiri

Retete in Imagini nu va fi considerat responsabil si nu i se va solicita nici un fel de despagubiri ce ar putea proveni din postarea sau transmiterea continutului oferit de dvs., din modul in care va conectati, accesati si utilizati Serviciile, din incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului Retete in Imagini, sau ale drepturilor oricarei persoane care foloseste sau este implicata in functionarea Serviciilor. 

Practici generale legate de servicii - administrative

Intelegeti ca Retete in Imagini poate stabili reguli si limitari generale in ceea ce priveste utilizarea Serviciilor si isi rezerva dreptul de a le modifica/actualiza periodic. Retete in Imagini isi rezerva dreptul de a dezactiva conturile inactive pe o perioada prelungita de timp. 

Modificarea serviciilor

Retete in Imagini isi rezerva dreptul ca in orice moment, sau periodic, sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau partial, Serviciile cu sau fara o notificare prealabila. Retete in Imagini nu va fi trasa la raspundere sau considerata responsabila de catre dvs. sau de catre terti pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor. 

Stergerea contului de membru

Intelegeti si sunteti de acord ca Retete in Imagini, in anumite circumstante si fara o notificare prealabila, poate inchide contul dvs. si accesul la Servicii. Posibile cauze ale acestei masuri includ, dar nu se limiteaza la: 
(a) brese sau incalcari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare sau alte acorduri conexe 
(b) cereri ale autoritatilor sau alte institutii guvernamentale 
(c) cererea dvs. motivata de suspendare a contului 
(d) intreruperea sau modificarea Serviciilor 
(e) probleme tehnice sau de securitate 
(f) perioade prelungite de inactivitate 
(g) implicarea dvs. in actiuni ilegale sau fraude 


Proprietatea intelectuala

Intelegeti si sunteti de acord ca Serviciile si toate aplicatiile necesare pentru functionarea acestora constitutie proprietatea intelectuala a Retete in Imagini, care este protejata de legile in vigoare. De asemenea, intelegeti si sunteti de acord ca informatiile ce reies din materialele promotionale sau informatiile transmise de advertiseri prin intermediul Serviciilor sunt protejate prin drepturi de autor, marci inregistrate, patente etc. Daca Retete in Imagini, sau advertiseri nu dispun altfel, sunteti de acord ca nu aveti dreptul de a modifica, inchiria, imprumuta, vinde, distribui sau crea lucrari similare care deriva din aceste materiale, partial sau pe de-a intregul. 

Garantii

Intelegeti si sunteti de acord ca veti utiliza Serviciile pe propria raspundere. Aceste Servicii va sunt oferite "asa cum sunt" si "asa cum sunt disponibile". Retete in Imagini nu garanteaza ca: 
1.serviciile vor indeplini cerintele dvs. 
2.serviciile vor functiona neintrerupt, la timp, in conditii de securitate sau fara erori; 
3.rezultatele obtinute din utilizarea serviciilor vor fi exacte sau fiabile; 
4.calitatea oricarui produs, serviciu, informatie sau alte materiale achizitionate sau obtinute de catre dvs. prin intermediul Serviciilor vor indeplini cerintele dvs. 
5.orice eroare de functionare a website-urilor va fi corectata; 

Orice material descarcat sau obtinut in alt mod prin intermediul Serviciilor va fi accesat pe propria dvs. raspundere si veti fi singurul raspunzator pentru orice paguba provocata sistemului dvs. de operare, sau pierdere de date care poate rezulta din descarcarea unor astfel de materiale. 

Nici o recomandare sau informatie primita de la Retete in Imagini, pe cale orala sau in scris, nu va constitui o garantie, daca aceasta nu este specificata astfel in Termenii si Conditiile de utilizare. 

Limitarea raspunderii

Intelegeti si sunteti de acord ca Retete in Imagini nu va fi trasa la raspundere pentru orice pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, care au consecinte, caracteristice, inclusiv, dar nu limitat la pagube provocate de pierderi de profit, bunavointa, date, informatii sau alte pierderi tangibile (chiar daca Retete in Imagini a emis adesea avertizari cu referire la aceste pagube), care rezulta din: 
1.utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciile; 
2.cheltuieli de achizitionare de bunuri si servicii inlocuitoare care rezulta din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii efectuate prin intermediul Serviciilor sau din acestea; 
3.accesul neautorizat la sau alterarea transmisiilor de date; 
4.afirmatii sau comportament al unei terte parti fata de Servicii; 
5.orice alte chestiuni care au legatura cu Serviciile; 

Existenta unor terti beneficiari

Sunteti de acord ca, daca nu se dispune altfel in Termenii si Conditiile de utilizare, ca nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord. 

Notificari

Retete in Imagini poate transmite notificari, inclusiv cele referitoare la schimbarile operate asupra acestor Termeni si Conditii, prin e-mail, sau postari de mesaje informative in website-uri. 

 

Intregul acord.

Termenii si Conditiile constituie intregul acord intre dvs. si Retete in Imagini si administreaza utilizarea Serviciilor, precedand orice acorduri incheiate anterior intre dvs. si Retete in Imagini cu referire la Servicii. De asemenea, puteti deveni subiect al unor termeni si conditii aditionale care se aplica in cazul in care achizitionati alte servicii, sau continut Retete in Imagini. 

 

Incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare.

 Va rugam sa raportati orice incalcari ale acestor Termeni si Conditii la adresa e-mail de contact.